search
De spin-off van 'Suits' gaat het heel anders aanpakken dan de oorspronkelijke serie
Series / Nieuws

De spin-off van 'Suits' gaat het heel anders aanpakken dan de oorspronkelijke serie

Maker Aaron Korsh kiest er duidelijk voor om een andere weg in te slaan.

De Amerikaanse zender NBCUniversal heeft een pilotaflevering besteld voor de nieuwe serie Suits: LA. Het rechtbankdrama speelt zich af in een advocatenkantoor in Los Angeles, in hetzelfde universum waarin Suits zich afspeelt.

De twee hoofdpersonen zijn Ted Black (Stephen Amell) en zijn collega Stuart Lane (Josh McDermitt). Er is echter een belangrijk element waarin de nieuwe serie verschilt en dat is dat hun advocatenkantoor zich in de problemen bevindt.

Tegenovergestelde


Dit is zo ongeveer het tegenovergestelde van het begin van Suits en het Newyorkse kantoor Pearson, Hardman. Harvey (Gabriel Macht) heeft aan het begin van de serie een dikke promotie gekregen en kan zijn geluk niet op. Mede door dit succes neemt hij in een overmoedige bui de ongekwalificeerde Mike (Patrick J. Adams) aan.

Suits: LA heeft in Amells personage weliswaar een tegenhanger van Harvey maar daar is dan ook alles mee gezegd. Teds kantoor bevindt zich in een crisis die hij het hoofd moet zien te bieden en er valt weinig te vieren.

Gastrol


Suits: LA streeft ernaar om een andere dynamiek te bieden dan de oorspronkelijke serie. Ook biedt de opzet van het verhaal de mogelijkheid om personages uit New York hun opwachting te laten maken in een gastrol. Er is een verband tussen beide series zonder dat de spin-off een slap aftreksel wordt van het origineel.

Bekijk op instagram


Je kunt in de tussentijd Suits streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Suits krijgt heel wat positieve reacties, maar heb jij de serie gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen