search
Het is weer flink lachen op Prime Video in een nieuw seizoen van 'Komt een man bij de dokter'
Series / Nieuws

Het is weer flink lachen op Prime Video in een nieuw seizoen van 'Komt een man bij de dokter'

'Komt een man bij de dokter' biedt humoristische sketches over alledaagse situaties, geschikt voor komedieliefhebbers.

Seizoen 6 van Komt een man bij de dokter staat online, dus hier zijn 5 dingen die je moet weten voordat je begint met kijken.

Waar gaat de serie over?


Het sketchprogramma Komt een man bij de dokter biedt een humoristische kijk op alledaagse situaties. Elke aflevering zit vol met grappige sketches en komische scenario's.

Is dit een serie over dokters?


Nee, hoewel de naam van de serie lijkt te verwijzen naar een huisartsenpraktijk, is het een verwijzing naar het bekende begin van een mop. En hoewel dokters zeker in de serie voor kunnen komen gaan de sketches overwegend over dingen in het dagelijks leven.

Wie spelen er in de serie?


De cast van Komt een man bij de dokter bestaat uit een ensemble van getalenteerde komieken en acteurs die verschillende rollen vertolken in de sketches. Hoewel er geen vaste hoofdpersonages zijn, zijn enkele van de bekende gezichten die regelmatig verschijnen onder andere Leo Alkemade, Ferdi Stofmeel en Jelka van Houten.

Voor wie is deze serie?


Dit sketchprogramma is perfect voor liefhebbers van humor en komedie die op zoek zijn naar een luchtige kijk op alledaagse situaties. Met zijn levendige personages en grappige sketches is het programma geschikt voor een breed publiek dat op zoek is naar een goede lach.

Is de serie te bingen?


Ja, het programma bestaat uit 5 seizoenen (vanaf 1 juni 6 seizoenen) met in totaal 42 afleveringen. Hoewel de duur van elke aflevering varieert, zou het mogelijk zijn om meerdere afleveringen achter elkaar te bekijken voor een avond vol humor en vermaak.



Het zesde seizoen van Komt een man bij de dokter is sinds afgelopen weekend te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Komt een man bij de dokter: jouw type humor?

  • Ja, lachen!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, niet echt

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen