search
Succesvolle komedieserie krijgt groen licht voor vierde seizoen op HBO Max
Series / Nieuws

Succesvolle komedieserie krijgt groen licht voor vierde seizoen op HBO Max

De streamingdienst heeft over de verlenging geen gras laten groeien.

Goed nieuws voor fans van de Amerikaanse komedieserie Hacks: HBO Max heeft officieel een vierde seizoen besteld. Het nieuws kwam slechts enkele uren na de finale van seizoen drie.

Het was nog even aanzien of er überhaupt een derde seizoen zou verschijnen. De productie van het afgelopen seizoen ging namelijk gepaard met allerlei hindernissen. Eerst moest hoofdrolspeelster Jean Smart een hartoperatie ondergaan, en later volgden de stakingen in Hollywood.

Na seizoen vier nog meer?


Volgens de makers van Hacks zagen ze een komedieserie voor zich die een verhaallijn heeft van vijf seizoenen. Dus als alles volgens plan verloopt, zal volgend jaar opnieuw een aankondiging van een nieuw seizoen volgen.

De eerste twee seizoenen van Hacks waren genomineerd voor Outstanding Comedy Series bij de Emmy's, maar verloren van Ted Lasso. Smart won echter beide jaren voor beste actrice in een hoofdrol voor een komedieserie.

Twijfelachtig mentorschap


De serie draait om de personages Deborah Vance (Smart) en Ava (Hannah Einbinder), die elkaar vinden en waartussen een duister mentorschap ontstaat. Deborah is een legendarische komiek uit Las Vegas en Ava is een buitenbeentje die samen proberen hun problemen op te lossen.



Bekijk alle afleveringen van Hacks op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ondertussen vind je Hacks ook op Netflix. Heb jij de serie al gezien?

  • Ja / ik ben net gestart

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen