search
Nieuwe serie op NPO Plus ontvangt zeldzame 100%-score: "geweldige uitvoering"
Series / Nieuws

Nieuwe serie op NPO Plus ontvangt zeldzame 100%-score: "geweldige uitvoering"

Deze serie over een punkband behaalt de perfecte score op Rotten Tomatoes.

In 2021 was het eerste seizoen van de Britse sitcom We Are Lady Parts te zien. Ondertussen is de serie vernieuwd voor een tweede seizoen en deze is nu te streamen. Zijn critici tevreden met de nieuwe afleveringen?

We Are Lady Parts gaat over een punkband die bestaat uit vrouwelijke Moslims. Het eerste seizoen is genomineerd voor enkele prijzen, waaronder meerdere Gotham Awards en een Rose d'Or prijs.

Rotten Tomatoes


Het eerste seizoen heeft een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes. Het tweede seizoen is net zo populair! Op het moment van schrijven heeft seizoen 2 namelijk ook een waardering van 100%.

Saloni Gajjar noemt We Are Lady Parts een verfrissende serie: "Dit coming-of-age-verhaal is rijk aan romantiek, muziek, cultuur en zelfexpressie, en weet tegelijkertijd verschillende stereotypen te omarmen en te doorbreken."

Een onderscheidende stem


"We Are Lady Parts werkt als goede punkmuziek. Je kunt nog steeds iets nieuws maken met dezelfde drie akkoorden. Je hebt gewoon een onderscheidende stem nodig", aldus James Poniewozik van New York Times. En de serie heeft die stem!



Daarnaast zijn critici erg tevreden met de het script en het acteerwerk. Zoals Peter Martin van ScreenAnarchy schrijft, komen de personages "tot leven door de vaardigheid van het schrijven en de geweldige uitvoering van de hele cast".

NPO Plus


We Are Lady Parts is te streamen op NPO Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Doet de ontvangst jou overtuigen om We Are Lady Parts te gaan kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen