search
Netflix geeft "een van de grootste games ooit" zijn eigen serie
Series / Nieuws

Netflix geeft "een van de grootste games ooit" zijn eigen serie

De legendarische game krijgt een animatieserie én een film op het grootste streamingplatform.

Minecraft bestaat vijftien jaar en de franchise is duidelijk klaar voor een nieuwe stap. Mojang Studios en Netflix hebben een overeenkomst gesloten voor het ontwikkelen van een animatieserie en een belangrijke film.

Minecraft is een cultureel fenomeen met games, merchandise en fan-evenementen. Inmiddels zijn meer dan 300 miljoen exemplaren van de game verkocht. Het creatieve brein achter de serie is WildBrain, die onder andere Sonic Prime en Ninjago: Dragons Rising maakte.

Nieuwe personages


De animatieproductie biedt een origineel verhaal met nieuwe personages.. De fans zullen de geliefde wereld van Minecraft op een totaal andere manier leren kennen.

Rol bekend


Hier blijft het zoals gezegd niet bij. In 2025 komt er een grootse Minecraft-film met diverse steracteurs in de hoofdrollen.

Jason Momoa zal te zien zijn in de film, hoewel nog niet bekendgemaakt is welke rol hij zal spelen. Verder zijn Danielle Brooks (The Color Purple), Sebastian Eugene Hansen (Just Mercy), en Emma Myers (Wednesday) lid van de cast. De enige acteur wiens rol al bekend is, is Jack Black, die Steve zal spelen.



We houden jullie uiteraard op de hoogte over de ambitieuze plannen van deze twee giganten in de wereld van games en entertainment.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Minecraft: heb jij de game ooit gespeeld?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen