search
De film '300' krijgt een tv-serie: terug naar het oude Griekenland met Zack Snyder
Series / Nieuws

De film '300' krijgt een tv-serie: terug naar het oude Griekenland met Zack Snyder

Regisseur Zack Snyder wist faam te maken met de film 300 uit 2006.

Na zijn doorbraak met Dawn of the Dead verscheen van regisseur Zack Snyder de verfilming 300, gebaseerd op de comic van Frank Miller. De historische actiefilm met onder andere Gerard Butler werd een megahit en later verscheen er een vervolg met Eva Green.

Alweer even geleden verschenen er geruchten over een nieuw hoofdstuk in de reeks en nu wordt via Variety duidelijk dat Warner Bros. Television zijn zinnen heeft gezet op een tv-serie.

Zack Snyder


Snyder heeft na 300 heel wat andere films gemaakt, maar deze werden zeker niet allemaal even goed ontvangen. Hij boekte redelijke successen met Man of Steel en Army of the Dead, maar stelde teleur met Justice League en de recente Rebel Moon-films.

Variety meent dat de regisseur nu in gesprek is om de serie 300 te regisseren. De serie zou een prequel moeten worden, al zijn verdere details nog niet bekend.

Slag bij Thermopylae


In de eerste film zien we een groots gevecht dat losjes en met veel fantasie gebaseerd is op een historische gebeurtenis, de Slag bij Thermopylae die 480 v.Chr. plaatsvond. Het zou mooi zijn als we in de serie een hoop bekende gezichten terugzien.



Wil je de film 300 nog een keer zien? Je vindt de kaskraker, goed voor $450 miljoen wereldwijd, en het vervolg 300: Rise of an Empire op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Na 300 ging het bergafwaarts met Zack Snyder

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen