search
Loeispannende spionagethriller met 89% op Rotten Tomatoes keert terug met een nieuw seizoen
Series / Nieuws

Loeispannende spionagethriller met 89% op Rotten Tomatoes keert terug met een nieuw seizoen

Deze met prijzen overladen miniserie heeft groen licht gekregen voor een tweede én derde seizoen.

De verfilming van John le Carré's boek 'De ideale vijand' ('The Night Manager') was aan beide kanten van de Atlantische Oceaan een knaller van jewelste. De BBC heeft nu aangekondigd dat er nog twee seizoenen gemaakt zullen worden.

Hoofdrolspeler Tom Hiddleston zal zijn rol van Jonathan Pine overdoen. Dit is de eerste keer dat op grond van één boek van le Carré meerdere seizoenen gemaakt worden. De makers zullen met een nieuw verhaal moeten komen aangezien het boek volledig verfilmd is.

Infiltratie


In het debuutseizoen maakte de kijker kennis met Jonathan, die als manager werkt van een luxueus hotel in Caïro. Daarnaast is hij ex-militair en krijgt hij de opdracht om te infiltreren in het netwerk van zakenman Richard Roper (Hugh Laurie), die wordt verdacht van illegale wapenhandel.

De zesdelige miniserie The Night Manager krijgt 89% publiekswaardering op Rotten Tomatoes en won drie Golden Globes, twee Emmy's en drie BAFTAs. Kort na het afronden in 2016 werd al gesproken over een vernieuwing, die na vele jaren eindelijk officieel is.

Castleden


Behalve Hiddleston zijn er nog twee andere castleden bekendgemaakt. Camila Morrone (Daisy Jones & the Six) en Diego Calva (Narcos: Mexico) zullen te zien zijn, waarbij nog niet bekendgemaakt is welke rollen ze zullen spelen.



Kijk het eerste seizoen van The Night Manager op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen