search
De Sith Lord in 'The Acolyte' laat zich eindelijk echt zien
Series / Trailer

De Sith Lord in 'The Acolyte' laat zich eindelijk echt zien

In de nieuwste teaser is de antagonist zowel te zien als te horen.

Dinsdag is het zover en zijn de eerste twee afleveringen van Star Wars: The Acolyte te streamen op Disney+. In de meest recente clip is de acolyte te zien in een confrontatie met Mae (Amandla Stenberg).

De clip laat een kort shot zien en de tegenstander is duidelijk over zijn bedoelingen. Fans speculeren uitgebreid over de identiteit van het sinistere personage.

Leven in een droom


Het is zeer waarschijnlijk dat de Sith een apprentice is aangezien een master voornamelijk achter de schermen actief is. Showrunner Leslye Headland gaf eerder aan dat de apprentices vaak een acolyte gebruikten om de Sith te vermoorden en zijn plaats in te nemen.

Er is weinig te zeggen over de identitiet aangezien de helm het gezicht totaal bedekt. De boodschap is echter overduidelijk: "De Jedi leven in een droom. Maar een acolyte verplettert de droom".

Eén fantheorie is dat Manny Jacinto's personage uiteindelijk de acolyte blijkt te zijn. Sommige fans gaven online aan dat ze Jacinto's stem herkenden. Of dit daadwerkelijk zo is moet natuurlijk nog blijken. Voor nu staat vast dat de verbeelding danig geprikkeld is in afwachting van de première van de nieuwste 'Star Wars'-serie.



De eerste twee afleveringen van Star Wars: The Acolyte zijn vanaf 4 juni te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Star Wars is zijn magie verloren

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen