search
Goed nieuws voor een van de beste sciencefictionseries van dit moment
Series / Nieuws

Goed nieuws voor een van de beste sciencefictionseries van dit moment

Fans van de mysterieuze serie hoeven niet heel lang meer te wachten.

Een van de positieve verrassingen van seriejaar 2023 was Silo. De scifi-serie van Apple TV+ wist zowel critici als kijkers te overtuigen. Op IMDb scoort de serie een mooie 8.1, en op Rotten Tomatoes is de score zelfs 88%. Niet gek dus dat er een tweede seizoen aankomt.

Silo is een verfilming van de boeken van Hugh Howey. De serie vertelt het verhaal van personages die in een dystopische toekomst in een enorme ondergrondse silo leven. In de cast schitteren namen als Rebecca Ferguson en Tim Robbins.

Rebecca Ferguson


Die eerste ging in een interview met Collider in op het volgende seizoen. Ferguson heeft goed nieuws voor fans. ''Dit jaar'', antwoordde de actrice op de vraag of seizoen 2 in 2024 of 2025 komt.

''We hebben nog geen releasedatum'', gaf Ferguson toe. ''Maar we werken wel ergens naartoe. Er zijn ruwe versies van de alle tien de afleveringen. Er moet alleen nog veel gebeuren in de nabewerking.''

Apple TV+


Fans kunnen dus bijna beginnen met aftellen. In afwachting van seizoen 2 is het eerste seizoen van Silo te bewonderen op Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Silo is een van de beste scifi-series van dit moment

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen