search
Nieuwe 'Jurassic World'-serie verrast en overtuigt critici en fans: "het perfecte vervolg"
Series / Nieuws

Nieuwe 'Jurassic World'-serie verrast en overtuigt critici en fans: "het perfecte vervolg"

Jurassic World: Chaos Theory krijgt een perfecte score van critic.

Ben je een echte fan van de Jurassic Park-franchise? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk al wel van de gloednieuwe serie Jurassic World: Chaos Theory gehoord. Is deze serie eigenlijk wel de moeite waard?

Jurassic World: Chaos Theory speelt zich zes jaar na de gebeurtenissen van Jurassic World Camp Cretaceous af. De Nublar Six komen weer bij elkaar voor een gloednieuw en uiterst spannend avontuur.

Perfecte score


Zowel de critici als de kijkers op Rotten Tomatoes zijn groot fan van de serie. De kijkers geven de serie een score van 93%, terwijl de critici zelfs een perfecte score van 100% toekennen (op het moment van schrijven).

Scott Kreamer en Aaron Hammersley zijn samen de showrunners voor de serie en volgens Randy Myers van San Jose Mercury News hebben zij iets bereikt wat de films niet konden: "personages die net zo meeslepend zijn als de actiescènes."

Perfect vervolg


"Jurassic World: Chaos Theory is het perfecte vervolg van de Camp Cretaceous-franchise", aldus Felipe Rangel van Screen Rant. Dit is volgens hem te danken aan de meeslepende personages en het volwassenere verhaal.



Hoewel Jurassic World: Chaos Theory zich richt op jonge kinderen, hoeft dat volgens Daniel Hart van Ready Steady Cut geen probleem te zijn. Hij schrijft: "Ik ben verbijsterd dat ik het nog steeds heb over deze personages." Hij vervolgt dat hij deze serie, ondanks dat deze voor kinderen is beloeld, fantastisch vindt.

Netflix


Jurassic World: Chaos Theory is te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij fan van de Jurassic World-series op Netflix?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen