search
Iconische acteurs maken van 'Clipped' op Disney+ een succes: "Geeft de kijkers vertrouwen"
Series / Nieuws

Iconische acteurs maken van 'Clipped' op Disney+ een succes: "Geeft de kijkers vertrouwen"

De nieuwe miniserie Clipped wordt beloond met een torenhoge score op Rotten Tomatoes.

De nieuwe miniserie Clipped is niet te verwarren met de gelijknamige sitcom met Ashley Tisdale uit 2015. Deze gloednieuwe miniserie is perfect voor alle sportfanaten onder ons. Critici hebben alle afleveringen gekeken en een eerlijke score gegeven op Rotten Tomatoes.

Clipped is gemaakt door Gina Welch en is gebaseerd op de podcast The Sterling Affairs van Ramona Shelburne. Shelburne is een oud-softbalspeelster en schrijft al jaren over verschillende sporten voor ESPN.

Sport en drama


Welch heeft het voor elkaar gekregen om een ijzersterke serie te maken. Clipped wordt namelijk beloond met een score van 88% op Rotten Tomatoes (op het moment van schrijven).

Sport en drama gaan hand in hand, zo ook in Clipped. "De serie brengt net genoeg drama om de kijker erbij te houden. [Clipped] zorgt ervoor dat de menselijkheid van deze personages (het goede en het slechte) overgebracht wordt", aldus Liz Shannon Miller van Consequence.

Onverwachte hoek


Welch krijgt veel complimenten op haar nieuwe serie. Zo schrijft John Anderson van Wall Street Journal: "Welch is in staat haar publiek mee te nemen naar plaatsen waar het nooit verwacht te gaan." Ook geeft de criticus zijn complimenten aan de acteurs.

Brian Tallerico van RogertEbert.com breidt dat laatste compliment uit: "Clipped heeft zeer goed acteerwerk en scherpe dialogen die de kijkers vertrouwen geven in dit waargebeurde verhaal."

Disney+


Clipped is te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij nu geïnteresseerd in Clipped?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen