search
Opvallende mysterythriller moest alles en iedereen veroveren, maar: 13% op Rotten Tomatoes
Series / Specials

Opvallende mysterythriller moest alles en iedereen veroveren, maar: 13% op Rotten Tomatoes

De mysterieuze serie 'The Forgotten' heeft zijn naam inmiddels eer aan gedaan...

Bekende namen kunnen een serie helaas niet altijd redden. De thrillerserie The Forgotten zorgde voor hoge verwachtingen, maar flopte uiteindelijk compleet.

De Amerikaanse serie The Forgotten ging in september 2009 in première. Netwerk ABC was enthousiast en bestelde in november van datzelfde jaar 5 extra afleveringen. In juli 2010 kwam de serie tot een einde.

The Forgotten Network


The Forgotten vertelt het verhaal van een groep amateurdetectives, genaamd The Forgotten Network. Zij proberen moordzaken op te lossen waarbij de identiteit van de slachtoffers onbekend is.

Tyler Davies is een nieuwe vrijwilliger bij The Forgotten Network. Hij ontdekt al snel dat ieder lid van de groep zo zijn of haar eigen redenen heeft om mee te werken aan het oplossen van dit soort zaken.

Christian Slater


In de serie zien we onder anderen de bekende acteur Christian Slater als voormalig politieagent Alex Donovan, wiens jonge dochter ontvoerd werd en sindsdien nooit meer is teruggevonden. Je kunt Slater kennen uit een aantal grote films uit de jaren 80 en 90, waaronder Heathers, Interview with the Vampire en Broken Arrow.



De verwachtingen voor de serie waren hoog. Er werden maar liefst 17 afleveringen besteld. Bovendien werd The Forgotten naast Amerika in nog tien andere landen uitgezonden, waaronder in Nederland op NET5. Helaas kon de serie deze verwachtingen niet waarmaken.

Gecanceld


Op Rotten Tomatoes heeft de serie een magere score van 13%. De kijkcijfers werden gedurende het eerste seizoen steeds lager, dus besloot ABC twee afleveringen te schrappen en de laatste vervroegd uit te zenden.

Een tweede seizoen kwam er uiteraard niet. En het zal je vast niets verbazen dat The Forgotten momenteel nergens te streamen is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kun jij je deze serie nog herinneren, of zegt het je helemaal niets?

  • Ja, ik weet nog wel dat deze uitkwam

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, eerste keer dat ik erover hoor

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen