search
Geliefde sciencefictionserie van Netflix krijgt niet een, maar twee nieuwe seizoenen
Series / Nieuws

Geliefde sciencefictionserie van Netflix krijgt niet een, maar twee nieuwe seizoenen

De makers van Game of Thrones krijgen toch de kans om alle boeken van 3 Body Problem te verfilmen.

Onlangs werd aangekondigd dat Netflix-serie 3 Body Problem een tweede seizoen zal krijgen, maar eerder lieten bedenkers David Benioff, D.B. Weiss en Alexander Woo weten dat ze drie seizoenen nodig hebben om het verhaal goed te verfilmen.

Netflix liet niet lang erna weten dat er extra afleveringen zouden komen om het verhaal af te ronden, maar de vraag was toen of dit een volledig derde seizoen zou betreffen.

Goed nieuws voor de fans


Maar hoe zit het dan nu echt? Het trio heeft nog laten weten dat het aantal afleveringen dat nog zal verschijnen genoeg zal zijn om de twee overgebleven boeken van Liu Cixin te verfilmen, maar hebben daar nu meer duidelijkheid over gegeven.

Gisteren heeft de groep creatievelingen eindelijk bevestigd dat er een tweede én derde seizoen komt van 3 Body Problem. Dit bevestigden ze tijdens het Television Academy-panel van Netflix-FYSEE.

Een trouwe verfilming


Ze lieten daarbij weten dat deze twee nieuwe seizoenen hen toelaat om het verhaal te verfilmen zoals ze het voor zich zagen. Aldus Weiss:



"We hebben veel van wat we zo goed vonden aan de boeken in seizoen 1 kunnen verwerken, maar de voornaamste redenen waarom we de serie wilden maken zullen terugkomen in seizoen 2. We wilden altijd deze boeken verfilmen tot de laatste pagina van het derde boek, en we zijn ontzettend blijf dat we dat nu kunnen doen."

Monumentale beslissing


In het eerste boek legt de mensheid contact met een buitenaardse samenleving. Centraal staat een vrouw, die een monumentale beslissing neemt in de jaren '60 die de koers van onze planeet tot aan het einde der tijden bepaalt.

Het eerste seizoen van 3 Body Problem is nú te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben je blij met dit nieuws over 3 Body Problem?

  • Jazeker!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, niet gezien

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen