search
'Sons of Anarchy'-ster scoort hoofdrol in keiharde nieuwe serie
Series / Nieuws

'Sons of Anarchy'-ster scoort hoofdrol in keiharde nieuwe serie

Heeft Prime Video een nieuwe seriehit in handen met de verfilming van een succesvolle graphic novel.

Charlie Hunnam werd wereldberoemd door zijn hoofdrol in Sons of Anarchy, maar hij heeft dat succes tot op heden niet meer weten te evenaren. Daar komt nu mogelijk verandering in.

Hunnam heeft namelijk de hoofdrol gescoord in de grote nieuwe misdaadserie Criminal, die gemaakt wordt voor Amazon Prime Video.

Een grote titel


De serie is een verfilming van de gelijknamige graphic novel-serie van Ed Brubaker en Sean Phillips. Deze won meerdere Eisner Awards, die ook wel de Oscars voor comics worden genoemd.

Hunnam wordt in de serie vergezeld door acteurs als Adria Arjona, Richard Jenkins en Kaddem Hardison. Het verhaal wordt uitgespreid over meerdere verhalen over criminelen.

Meesterdief


Hunnam speelt de rol van Leo, een briljante dief die alle perspectieven meeneemt bij het plegen van een misdaad en zich specialiseert in plannen zonder wapens en geweld. Net als een professionele schaker denkt Leo altijd drie stappen vooruit.



Andere criminelen vinden Leo maar een lafaard, zeker in vergelijking met zijn vader Tommy, die gevangen werd gezet voor de moord op Teeg Lawless, de meest gevreesde man in de stad.

Ervaren regisseurs


Ryan Fleck en Anna Boden, die eerder Captain Marvel maakten, zullen de eerste vier afleveringen regisseren.

Brubaker, Phillips, Jordan Harper, Sarah Carbiener en Phillip Barnett produceren de serie voor Legendary Television en Amazon MGM Studios. Een releasedatum is nog onbekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Charlie Hunnam is als acteur ondergewaardeerd?

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen