search
Twee nieuwe Netflix-series maken dit weekend een ijzersterk debuut
Series / Netflix Kijktip

Twee nieuwe Netflix-series maken dit weekend een ijzersterk debuut

De series Geek Girl en Ni Una Más staan nu in de Netflix Top 10.

De Netflix Top 10 is afgelopen weekend verrijkt met twee nieuwe Netflix Originals. Beide series spelen zich af op een middelbare school, maar zijn wel compleet verschillend van elkaar.

Het gaat over de twee series Geek Girl en Ni Una Más die nu op respectievelijk de vierde en vijfde plaats staan in de top 10. Voorlopig moeten ze alleen Eric, Dancing for the Devil en Bridgerton voor zich dulden.

Nerd en misbruik


In de Britse dramaserie Geek Girl zien we actrice Emily Carey, bekend van onder meer House of the Dragon. De serie volgt de onhandige tiener Harriet die het liefste gewoon wil zijn. Als ze door een Londens modellenbureau wordt gescout, leert ze dat sommige mensen geboren zijn om op te vallen.

Het Spaanse Ni Una Más gaat over een 17-jarig meisje die aangifte doet van een aanranding op haar middelbare school. Het gevolg is dat haar leven overhoop wordt gehaald en haar relaties op de proef worden gesteld.

Streamen op Netflix


Sinds enkele dagen zijn beide series beschikbaar op Netflix. Je vindt Geek Girl hier en de acht afleveringen van Ni Una Más stream je hier. De trailers vind je hieronder.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen! Welke van deze series ga je kijken?

  • Geek Girl

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Ni Una Más

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen