search
Deze maand meerdere topseries: ook seizoen 4 van bikkelharde serie 'The Boys'
Series / Nieuws

Deze maand meerdere topseries: ook seizoen 4 van bikkelharde serie 'The Boys'

Het nieuwe seizoen van 'The Boys' onthult de donkere kant van superhelden en machtsstructuren.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het nieuwe seizoen van The Boys komt eraan, dus hier zijn 5 dingen die je moet weten voor je begint met kijken:

Waar gaat de serie over?


Stap binnen in een wereld waarin superhelden niet zo super zijn als ze lijken. The Boys onthult de duistere kant van beroemde helden en de machtsstructuren die hen beschermen, terwijl een groepje gewone mensen vastberaden is om hen ter verantwoording te roepen.

Wie spelen er in de serie?


De drie hoofdpersonages worden gespeeld door Karl Urban als Billy Butcher, Jack Quaid als Hughie Campbell en Antony Starr als Homelander. Urban is bekend van zijn rollen in The Lord of the Rings trilogie, Quaid heeft gespeeld in The Hunger Games en Starr is eerder te zien geweest in de serie Banshee.

Voor wie is deze serie?


The Boys is perfect voor liefhebbers van donkere humor, actie en maatschappijkritiek. Als je genoten hebt van series zoals Invincible of The Tick, zal deze serie zeker in de smaak vallen. Fans van Supernatural overigens ook opgelet. Doordat veel van de makers van de 2 series hetzelfde zijn zullen een paar dingen je bekend voorkomen.

Wat kan je verwachten van seizoen 4?


Het nieuwe seizoen belooft een wereld op de rand van de afgrond. Victoria Neuman staat dichter dan ooit bij het presidentschap, onder de dreigende macht van Homelander, die zijn macht consolideert. Met Butcher's beperkte levensverwachting, het verlies van Becca's zoon en zijn leiderschap bij The Boys, moeten ze samenwerken om de wereld te redden voordat het te laat is. Verwacht een explosieve mix van actie, intriges en zwarte humor terwijl de stakes hoger zijn dan ooit.

Is de serie te bingen?


Met momenteel drie seizoenen en in totaal 24 afleveringen, varieert de kijktijd afhankelijk van je kijktempo. Maar als je er helemaal voor gaat, kun je alle afleveringen in ongeveer 2 dagen achter elkaar kijken. Als je dat hebt gedaan, kun je natuurlijk ook beginnen aan het nieuwe vierde seizoen.



Seizoen 4 van The Boys is vanaf 13 juni te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij The Boys seizoen 4 gelijk kijken of wacht je tot je kunt bingewatchen?

  • Ik ga gelijk kijken

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Ik ga bingewatchen

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen