search
'Outlander' terug op Netflix: vanaf deze dag kijk je het nieuwe seizoen
Series / Nieuws

'Outlander' terug op Netflix: vanaf deze dag kijk je het nieuwe seizoen

De hitserie Outlander start deze maand met het zevende seizoen op Netflix.

Een van de succesvolste series van de afgelopen jaren is Outlander, in Nederland te zien op Ziggo en Netflix. Van het historische drama met een scifi-tintje verscheen vorig jaar al het eerste deel van het zevende seizoen op de originele zender Starz en Ziggo. Nu komen deze afleveringen ook naar Netflix.

De streamingdienst heeft bekendgemaakt dat de eerste acht afleveringen van het zevende seizoen vanaf woensdag 19 juni te zien zijn op Netflix. Zet alvast het belletje om je er later aan te laten herinneren.

Eennalaatste seizoen


Het zevende seizoen is opgesplitst in twee delen met elk acht afleveringen. De tweede reeks start pas in november dit jaar en zal in 2025 op Netflix verschijnen. Daarna verschijnt de prequelserie Outlander: Blood of My Blood bestaande uit tien afleveringen en vervolgens zal Outlander worden afgerond met het achtste seizoen.

In het zevende seizoen, een bewerking van de boekenreeks van Diana Gabaldon, van de moederserie probeert Jamie te voorkomen dat Claire ten onrechte voor moord wordt veroordeeld.

19 juni


Het zevende seizoen is in ieder geval weer ijzersterk ontvangen. Op de Tomatometer staat het seizoen op de volle 100 procent na twaalf recensies. De publieksscore staat op 82 procent.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij het zevende seizoen al op Ziggo gekeken of ga je op Netflix kijken?

  • Ik heb seizoen 7 al op Ziggo gezien

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Ik kijk op Netflix

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen