search
Netflix onthult eerste trailer 'Tomb Raider: The Legend of Lara Croft' met een opvallende hoofdrolspeelster
Series / Nieuws

Netflix onthult eerste trailer 'Tomb Raider: The Legend of Lara Croft' met een opvallende hoofdrolspeelster

Niemand minder dan Hayley Atwell spreekt de stem in van Lara Corft!

Op Netflix verschijnen van de meest bekende franchises regelmatig animatieseries. Denk aan Godzilla, Jurassic World, Fast & Furious en later dit jaar Terminator. Maar ook Tomb Raider ontkomt hier niet aan. Later dit jaar verschijnt Tomb Raider: The Legend of Lara Croft.

De animatieserie is uiteraard een bewerking van de eerdere spellen en dient als een vervolg op de bekende Survivor-trilogie bestaande uit Tomb Raider; Rise of the Tomb Raider en Shadow of the Tomb Raider.

Hayley Atwell


De stem van Lara Croft wordt ingesproken door Hayley Atwell, de actrice die je mogelijk kent uit films als Mission: Impossible - Dead Reckoning en Cinderella en de Marvel-serie Agent Carter.

De synopsis volgens Netflix: In de animatieserie blijft Lara Croft oude mysteries onderzoeken en verloren waarheden onthullen op adembenemende en gevaarlijke locaties.

Oktober


Naast onderstaande eerste trailer heeft Netflix ook de premièredatum voor Tomb Raider: The Legend of Lara Croft bekendgemaakt. Vanaf 10 oktober kun je de reeks op Netflix gaan bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij deze Tomb Raider-animatieserie kijken, of wacht je op een nieuwe film?

  • Ik ga kijken

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Doe mij maar een nieuwe film

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen