search
Fikse prijsverhogingen van Netflix beginnen abonnees af te schrikken
Series / Nieuws

Fikse prijsverhogingen van Netflix beginnen abonnees af te schrikken

Netflix is zijn klanten aan het informeren over de prijsverhoging: loopt fors op.

De afgelopen jaren heeft Netflix de prijzen van zijn abonnementen flink wat keren verhoogd. Daarnaast moeten tegenwoordig ook de "meekijkers" betalen. Dit zorgt ervoor dat de totaalprijs van een abonnement flink toeneemt.

Op X/Twitter wordt er gereageerd op de prijsaanpassing van Netflix en zeker niet iedereen is hierover te spreken. Er wordt nu zelfs teruggeschakeld naar een goedkoper abonnement om de kosten te drukken.

"Belachelijk veel geld"


Zo schrijft Jeroen op X/Twitter: "Ik heb bij Netflix een premium account om UHD films en series te bekijken. Per juli gaat Netflix een prijsverhoging doorvoeren van 15,99 naar 18,99. Dat vind ik te ver gaan. Daarom teruggeschakeld naar standaardaccount dat straks 13,99 gaat kosten. Nog belachelijk veel geld."

"Ik nam @NetflixNL op 18 maart 2014 voor 7,99 pm
We zijn nu 10 jaar verder en ik krijg zojuist de prijsverhoging naar 18,99 per maand. 237% van 7,99. Inmiddels zijn er concurrenten, conform martktwerking zou het goedkoper moeten worden. How come?"
is de reactie van doesyourdogbite op de prijsverhoging.

Goed boek


"@NetflixNL een #prijsverhoging van €3,- (DRIE EURO) per maand is wel een erg schofterige #inflatiecorrectie! Bye bye #Netflix!! #FAIL," vindt 5th11. En Doctor C schrijft: "Ik heb eigenlijk geen idee waarom ik het duurste abonnement van Netflix heb. En die prijsverhoging is ook een goede nudge richting een goedkopere abo. Of mss moet ik maar gewoon meer boeken gaan lezen."













De belangrijkste prijswijzigingen zijn als volgt: Het basisabonnement gaat van 7,99 naar 8,99 euro, het standaardabonnement gaat van 11,99 naar 13,99 euro en het premium-abonnement kost nu 18,99 in plaats van 15,99 euro.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij van Netflix-abonnement veranderd door deze nieuwe prijswijziging?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen