search
Het wordt behoorlijk heet in eerste trailer 'Bridgerton' seizoen 3 deel 2
Series / Trailer

Het wordt behoorlijk heet in eerste trailer 'Bridgerton' seizoen 3 deel 2

Netflix komt later deze maand met het tweede en laatste deel van seizoen 3 van Bridgerton.

Ondertussen is de hitserie Bridgerton de eerste plaats in de Nederlandse Netflix Top 10 kwijtgeraakt aan de miniserie Eric. Dit is redelijk snel, maar het zou ook kunnen dat veel mensen eerst wachten op de afrondende afleveringen van het derde seizoen.

Netflix zette vorige maand deel 1 van Bridgerton seizoen 3 online. Net als het afrondende tweede deel bestaat deze reeks uit vier afleveringen. Vanaf 13 juni kun je het complete derde seizoen met acht afleveringen bingewatchen.

Seizoen 3


In het derde seizoen worden we meegenomen op het liefdesavontuur van Colin Bridgerton (Luke Newton) en Penelope Featherington (Nicola Coughlan). Je ziet uiteraard ook rollen van Claudia Jesse (Eloise Bridgerton), Luke Thompson, Benedict Bridgerton, Golda Rosheuvel (Queen Charlotte) en Adjoa Andoh (Lady Danbury).

Ondertussen zijn er dus drie seizoenen waarvan de eerste twee op respectievelijk plaats 4 en plaats 9 staan van de Netflix Top 10 aller tijden met de meest bekeken Netflix Originals. De prequelserie Queen Charlotte: A Bridgerton Story staat niet in de lijst, maar was uiteraard ook een succes.

Record


Het eerste deel, dat sinds 16 mei te zien is, behaalde een record van meer dan 41 miljoen weergaven in de eerste vier dagen. Hieronder zie je de eerste beelden uit het tweede deel, die de temperatuur flink doen oplopen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: De serie Bridgerton is zwaar overrated

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen