search
Deze mysterieuze update van 'Black Mirror' zal de fans vast blij maken
Series / Nieuws

Deze mysterieuze update van 'Black Mirror' zal de fans vast blij maken

Showrunner Charlie Brooker licht een tipje van de sluier op van het nieuwe seizoen.

Netflix boekte vorig jaar een groot succes met het zesde seizoen van scifi-serie Black Mirror. De scores bij kijkers en critici waren lager dan in eerdere seizoenen – op Rotten Tomatoes krijgt het seizoen een publieksscore van 44% – maar de kijkcijfers des te hoger.

Showrunner Charlie Brooker en Netflix zijn daarom momenteel hard bezig met een nieuw seizoen. In een interview met The Hollywood Reporter vertelt hij meer over seizoen 7.

Primeur


We wisten al dat seizoen 7 kijkers iets unieks ging bieden. Eerder werd namelijk onthuld dat er voor het eerst een sequel gaat komen op een eerdere episode, namelijk USS Callister uit 2017. Brooker deelt in het interview dat die aflevering inmiddels af is.

Maar het zal in seizoen 7 niet bij één primeur blijven, blijkt nu. ''We zijn momenteel bezig met iets heel cools dat we nog nooit eerder hebben gedaan'', zei Brooker. ''Ik zou heel graag zeggen wat het is, maar ik ben er vrij zeker van dat ik dat niet kan of mag doen.''

2025


Wat het nieuwe element is gaan we zien in 2025. Dan verschijnt Black Mirror seizoen 7 op Netflix, waar je momenteel ook alle eerdere episodes kunt bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij alle Black Mirror-afleveringen gezien, of heb je alleen de beste beoordeelde afleveringen gekeken?

  • Alle afleveringen gezien

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Ik heb veel goed beoordeelde afleveringen gezien

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen