search
Deze 4 verborgen series op Netflix zijn niet meer dan aangrijpend
Series / Nieuws

Deze 4 verborgen series op Netflix zijn niet meer dan aangrijpend

Deze keer hebben we vooral mysterieuze, spannende en aangrijpende series uitgelicht.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot enorme hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zitten er verborgen juweeltjes tussen die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze pareltjes voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

Archive 81



Deze serie met acht afleveringen kwam in 2022 naar Netflix. De ijzingwekkende horrorserie wordt uitstekend gewaardeerd op Rotten Tomatoes, met een indrukwekkende score van 87%.

In Archive 81 krijgt een archivaris de opdracht beschadigde videobanden te restaureren en raakt betrokken in een mysterie rond de vermiste regisseur en een demonische sekte.



Midnight Mass



Van de vele hits van Mike Flanagan is dit toch een beetje het vergeten kindje. Desalniettemin scoort de mysterieuze serie een hele goede 87% op de Tomatometer. Kijk alle afleveringen op Netflix.

Riley Flynn komt thuis in een disfunctioneel gezin, treft bekende gezichten en maakt kennis met de nieuwe priester in de kerk in Midnight Mass. Elders op het eiland is storm op komst.



The Missing



Deze mysterieuze dramaserie is met drie seizoenen naar Netflix gekomen. De serie krijgt van het publiek en critici op Rotten Tomatoes een uitstekende score van 93%.

The Missing toont de briljante Franse rechercheur Julien Baptiste, die terugkeert uit pensioen om dossiers van vermiste personen te heropenen waarin de politie geen enkele aanwijzing heeft.



Unbelievable



Een ijzersterke Kaitlyn Dever schittert in een rol die haar meerdere prestigieuze nominaties heeft opgeleverd. Op Rotten Tomatoes krijgt de serie dan ook de bijna perfecte score van 98%. Kijk alle afleveringen op Netflix.

In Unbelievable wordt een jonge vrouw beschuldigd van liegen over verkrachting. Twee vrouwelijke detectives onderzoeken een reeks identieke aanvallen. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de serie Archive 81 gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen