search
Een reboot van 'The Office' en dan met deze titel?
Series / Nieuws

Een reboot van 'The Office' en dan met deze titel?

Kan deze nieuwe komische serie de hoogtepunten van The Office evenaren?

We wisten al dat er gewerkt wordt aan een reboot van de populaire comedy-serie The Office voor streamingdienst Peacock, maar het lijkt erop dat deze serie een andere titel zal dragen.

De serie in kwestie zal zich naar verluidt afspelen in hetzelfde 'universum' als The Office, maar een ander verhaal en andere cast bevatten.

Nieuwe droogkloot


Eerder werd al onthuld dat Greg Daniels zal terugkeren als showrunner en uitvoerend producent. Hoofdrolspelers zijn Domhnall Gleeson (Ex Machina, About Time) en Sabrina Impacciatore (The White Lotus).

Maar hoe zit het dan met die titel? Volgens de pagina van Greg Daniels op de site van Writers Guild of America wordt hij genoemd als showrunner en uitvoerend producent van The Paper. Omdat hier ook bij staat dat de serie in seizoen 2024-2025 moet verschijnen, lijkt het er sterk op dat The Paper de titel wordt.

Opnieuw succes?


Natuurlijk is dit nog niet zeker, maar het is misschien alleen maar verstandig dat Peacock er alles aan doet om deze nieuwe serie een kans te geven om zich te onderscheiden van de klassieke serie The Office.



Één iemand die we in elk geval niet terug zullen zien is Steve Carell. Carell werd door The Hollywood Reporter gevraagd naar de reboot en of hij er in mee zou willen spelen:

"Ik zal zeker kijken, maar niet komen opdagen. Het is iets heel nieuws, dus er is niet echt een reden dat mijn personage zijn opwachting maakt. Ik kijk ernaar uit, want het is een goed idee dat ze hebben over een falend krantenbedrijf. En ik heb gewerkt met Domhnall Gleeson, en die gast is een geweldige vent en acteur."

Comedy op komst


Peacock gaf in mei al het groene licht voor deze spinoff van The Office. De serie wordt geproduceerd door de Daniels-broers, Ricky Gervais, Stephen Merchant, Howard Klein, Ben Silverman en Banijay Americas.

Het is nog onduidelijk wanneer The Paper precies te zien zal zijn.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Een reboot van The Office: een goed idee?

  • Ja, leuk!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, slecht idee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen