search
Laatste kans om deze film en topserie op Netflix te bingewatchen voordat ze verdwijnen
Series / Specials

Laatste kans om deze film en topserie op Netflix te bingewatchen voordat ze verdwijnen

Bekijk deze film en serie voordat ze dit weekend verdwijnen van Netflix.

Het is soms lastig bij te houden welke films en series verwijderd worden van Netflix. Hieronder geven we je twee kijktips: een ijzersterke film en een geweldige serie. Deze titels worden namelijk binnenkort van Netflix verwijderd, dus dit is je laatste kans.

L.A. Confidential (1997)



Deze film is gebaseerd op het gelijknamige boek van James Ellroy uit 1990. Curtis Hanson nam de regie van L.A. Confidential op zich en won met zijn werk een Oscar.

L.A. Confidential speelt zich af in de jaren 50 in Los Angeles. Iedereen is geschrokken van een misselijkmakende schietpartij, maar enkele details lijken niet te kloppen. Drie agenten proberen de waarheid te achterhalen.



Laatste kans: tot en met 14 juni op Netflix.

The Fall (2016)



Dit ijzersterke Brits drama bestaat uit drie seizoenen met Gillian Anderson (The X-Files) en Jamie Dornan (Marie Antoinette) in de hoofdrollen. The Fall is geschreven, gemaakt en geregisseerd door Allan Cubitt, vooral bekend van zijn werk aan Prime Suspect II.

In The Fall doet een seriemoordenaar zich voor als een gezellige en aardige familieman. Echter, hij wordt op zijn hielen gezeten door een inspecteur die hem wil ontmaskeren, maar tegelijk met haar eigen duistere verleden kampt.



Laatste kans: tot en met 15 juni op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen