search
Netflix doet boekje open over Hitler en zijn volgelingen in docuserie 'Hitler and the Nazis: Evil on Trial'
Series / Nieuws

Netflix doet boekje open over Hitler en zijn volgelingen in docuserie 'Hitler and the Nazis: Evil on Trial'

Documentaireserie over de juridische gevolgen en rechtszaken tegen nazi's na de val van Hitler.

Voor je de serie bekijkt: 5 vragen over Hitler and the Nazis: Evil on Trial:

Waar gaat de serie over?


Ontdek in deze indringende serie hoe de gruwelijke daden van Hitler en zijn volgelingen voor het gerecht worden gebracht en hoe recht en gerechtigheid zich verhouden tot de duisternis van het nazisme.

Wat is er anders aan deze documentaireserie in verhouding tot andere over Hitler?


In tegenstelling tot traditionele documentaires over Hitler, richt Hitler and the Nazis: Evil on Trial zich op de juridische gevolgen van het naziregime, waarbij de focus ligt op de rechtszaken en processen na de val van Hitler. Het biedt een diepgaande analyse van de strijd voor gerechtigheid en de complexiteit van het straffen van oorlogsmisdaden.

Wie doet de narratie?


De stem die de documentaire begeleidt is natuurlijk uitermate belangrijk. In deze documentaire wordt de narratie verzorgd door Scott Alexander Young, die ook schrijver was voor Dumb and Dumber.

Voor wie is deze serie?


Deze serie zal vooral mensen aanspreken die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, rechtbankdrama's en de psychologie van totalitaire regimes. Fans van de documentaireserie Hitler: The Rise of Evil zullen deze serie ook waarderen.

Is de serie te bingen?


Met één seizoen van 6 afleveringen, elk met een gemiddelde duur van 45 minuten, kan Hitler and the Nazis: Evil on Trial gemakkelijk in één keer worden bekeken, met een totale kijktijd van ongeveer 4,5 uur.



Ontdek de verbijsterende waarheid achter de rechtszaken van het nazitijdperk. Hitler and the Nazis: Evil on Trial gaat in première op Netflix op 5 juni.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Lijkt jou de docuserie Hitler and the Nazis: Evil on Trial interessant?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen