search
Een van de gaafste LEGO-sets ooit werd gebaseerd op het iconische 'The Flintstones'
Series / Specials

Een van de gaafste LEGO-sets ooit werd gebaseerd op het iconische 'The Flintstones'

Gelukkig voor de fans is deze set nog altijd te koop bij bepaalde LEGO-winkels.

Alweer in 2019 verscheen er een niet zo'n enorm omvangrijke, maar wel heel gave LEGO-set gebaseerd op de animatieserie The Flinstones. Uiteraard is de set officieel al uit het schap, maar wie deze graag wil hebben heeft geluk.

De set heet LEGO 21316 The Flintstones en kreeg als alternatieve omschrijving: "Het wordt weer "Yabba dabba doo" in het huis van Fred Flintstone!" De set verscheen in februari 2019 in de schappen.

Huis van Fred Flintstone


Met een degelijke 748 bouwsteentjes is de LEGO-set voor 10 jaar en ouder niet enorm omvangrijk. Toch is het een vermakelijke set met veel details. Je krijgt namelijk het huis van Fred Flintstone, de herkenbare auto en vier minifiguren.

Naast Fred Flintstone krijg je ook LEGO-poppetjes van Wilma Flintstone, Barney Rubble en Betty Rubble. Het huis, 12 centimeter hoog, 16 centimeter breed en 12 centimeter diep, staat vol met herkenbare zaken uit de animatieserie, zoals een krat met een bowlingbal en drie kegels.

Nog steeds verkrijgbaar


De set is nog altijd te koop via verschillende online LEGO-winkels en dat is natuurlijk fijn voor de fans die de set voor het eerst zien.



Naast de animatieserie van Hanna-Barbera Productions verschenen er twee Hollywoodfilms met The Flintstones (1994) en The Flintstones in Viva Rock Vegas (2000).

Disclaimer: Dit artikel is niet gesponsord door LEGO of een andere leverancier en geschreven omdat het onderwerp aansluit bij series en/of films.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ik ga deze LEGO-set waarschijnlijk wel aanschaffen

  • Eens / heb ik al

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen