search
Twist in 'Star Trek: Discovery' zorgde zelfs bij David Cronenberg voor complete onduidelijkheid
Series / Nieuws

Twist in 'Star Trek: Discovery' zorgde zelfs bij David Cronenberg voor complete onduidelijkheid

Showrunner Michelle Paradise onthult David Cronenbergs reactie op deze onverwachte draai in het verhaal.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Op de valreep kregen de kijkers met een onverwachte twist te maken. Deze heeft betrekking op het personage Doctor Kovich, gespeeld door de bekende regisseur David Cronenberg (The Fly, A History of Violence, Eastern Promises).

Als kijker weet je inmiddels dat Kovich niemand minder is dan de tijdreiziger Daniels (Matt Winston) uit Star Trek: Enterprise. Paradise onthulde in een gesprek met Screen Rant hoe zij naar deze onthulling toewerkten en hoe Cronenbergs reageerde.

Naar voren leunen


Het idee dat Kovich en Daniels één en dezelfde zijn werd gedurende het vierde seizoen bedacht. Paradise: "Ik weet niet meer of het nu het vierde of vijfde seizoen was. Volgens mij was het gedurende het vierde seizoen, want in seizoen 5 begonnen we hints te droppen. Zo zie je Kovich met pen en papier schrijven, terwijl dat helemaal niet nodig is".

"David [Cronenberg] speelt Kovich op een fascinerende manier. Je leunt iedere keer dat hij op het scherm verschijnt automatisch naar voren. Dus vroegen we ons af 'Wat steekt er achter deze man?'. Die vraag wilden we in elk geval beantwoord hebben," aldus de showrunner.

Minder bekend


Cronenberg zelf is minder bekend met de wereld van 'Star Trek'. Op de vraag of ze aan Cronenberg moest uitleggen wie Daniels was, antwoordde ze: ''Ja, want hij kende dit personage niet. Na onze uitleg vond hij het briljant''.



Star Trek: Discovery kun je bekijken op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

David Cronenberg die een twist niet snapt: vreemd!

  • Ja, heel vreemd

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, ook Cronenberg wordt een jaartje ouder

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen