search
Netflix onthult de eerste beelden voor een van zijn grote hits: 'Emily in Paris' seizoen 4
Series / Foto's

Netflix onthult de eerste beelden voor een van zijn grote hits: 'Emily in Paris' seizoen 4

Emily Cooper, de rol van actrice Lily Collins, is terug voor nieuwe mode-avonturen in Parijs.

Netflix heeft de eerste beelden van Emily in Paris seizoen 4 online gezet. Het vierde seizoen wordt opgesplitst in twee delen van vijf afleveringen. Deel 1 gaat in première op 15 augustus 2024. Deel 2 volgt op 12 september 2024.

Netflix schrijft in zijn persbericht dat, net als Emily Cooper, de mode evolueert en dat deze in het nieuwe seizoen gedurfder dan ooit wordt. Onderstaande beelden moeten dat bewijzen.

Gedurfder


“Emily komt echt in haar eigen kracht, wordt assertiever en veel sterker met een stijl die de Parijse kledingregels een nieuwe invulling geeft. Ons motto was uiteraard om plezier te hebben, maar ook om maximale risico's te nemen," zei kostuumontwerper Marylin Fitoussi op Tudum.com.

Ook serie-bedenker Darren Star komt aan het woord: "Emily heeft een druk reisschema in het vierde seizoen van Emily in Paris. Van de Franse Alpen tot de piazza’s in Rome: kijkers zullen via Emily’s ogen geweldige nieuwe locaties ontdekken. Verwacht nieuwe personages, nog meer drama, romantiek en een volledig nieuwe taal om onder de knie te krijgen."

Emily van slag


Na de dramatische gebeurtenissen van Camille en Gabriel’s mislukte bruiloft is Emily van slag. Ze heeft sterke gevoelens voor twee mannen, maar nu verwacht Gabriel een baby met zijn ex en zijn Alfie's ergste nachtmerries over haar en Gabriel worden bevestigd.

Bekijk op instagram


Op werk wordt Sylvie gedwongen om een lastig dilemma uit haar verleden onder ogen te zien in het belang van haar huwelijk, en worstelt het team van Agence Grateau met personeelswisselingen. Mindy en de band bereiden zich voor op het Eurovisie Songfestival, maar als het geld opraakt worden ze gedwongen om zuinig te zijn. De chemie tussen Emily en Gabriel is onmiskenbaar als ze samenwerken aan een Michelinster, maar twee grote geheimen dreigen alles waar ze van gedroomd hebben teniet te doen.

Augustus
Het nieuwe seizoen van Emily in Paris start dus op 15 augustus op Netflix.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ook Emily in Paris wordt in twee delen geknipt. Goede ontwikkeling?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen