search
Mis deze 4 verborgen internationale series op Netflix niet: Een must-see voor serieliefhebbers
Series / Nieuws

Mis deze 4 verborgen internationale series op Netflix niet: Een must-see voor serieliefhebbers

Netflix heeft in de loop der jaren ook veel moois van over de hele wereld laten zien.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot enorme hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zitten er verborgen juweeltjes tussen die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze pareltjes voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

Das Signal



Deze serie kwam recentelijk naar Netflix maar is inmiddels wat ondergesneeuwd. Het is interessant dat critici op Rotten Tomatoes de serie loven, gezien de uitstekende score van 83%, terwijl het publiek er heel anders over denkt. Wat vind jij?

Wanneer in Das Signal een astronaut verdwijnt, gaat haar familie op zoek naar antwoorden. Maar hoe meer haar familieleden ontdekken, hoe groter het gevaar wordt voor hen − en voor de wereld.



Copycat Killer



Netflix heeft in de afgelopen jaren ook flink ingezet op de Aziatische markt. Verschillende landen als Japan en Zuid-Korea kwamen met succesvolle series en in dit geval blijkt de Taiwanese serie ook succesvol met een hele goede 84% op Rotten Tomatoes. Kijk alle afleveringen op Netflix.

Na een reeks verontrustende moordzaken gaat een openbare aanklager in de duistere misdaadthriller Copycat Killer de confrontatie aan met een sluwe moordenaar.



Folk med ångest



Van deze miniserie zijn zes afleveringen te zien op Netflix. De serie krijgt op de Tomatometer een hele nette 85%.

In Folk med ångest houdt een bankovervaller de bezoekers van een open huis gegijzeld tot hij plotseling in rook opgaat. De politie staat versteld en iedereen wordt verdacht.



The Playlist



Bijna iedereen gebruikt de muziekstreamingdienst, maar kent iedereen het achtergrondverhaal? Dit Zweedse verhaal heeft op Rotten Tomatoes de perfecte score van 100% te pakken. Je streamt alle afleveringen op Netflix.

The Playlist gaat over hoe de Zweedse tech-ondernemer Daniel Ek en zijn zakenpartner Martin Lorentzon de muziekindustrie hebben getransformeerd door de lancering van Spotify, waardoor ze gratis en legaal muziek streamen mogelijk maakten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: ga je dan voor Das Signal of Playlist?

  • Playlist

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Das Signal

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen