search
Goed nieuws voor 'Dexter: Original Sin': gestart met deze nieuwe castleden
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'Dexter: Original Sin': gestart met deze nieuwe castleden

De prequelserie over serieomoordenaar Dexter Morgan is vanaf 5 juni in productie gegaan.

De prequelserie Dexter: Original Sin heeft in korte tijd de nodige positieve berichten ontvangen. Eerder schreven wij over de casting van de hoofdrolspelers. Inmiddels is de serie gestart met filmen en tegelijkertijd zijn de nieuwe leden van de bezetting officieel bekendgemaakt.

We zien de vertrouwde personages Angel Batista, Maria LaGuerta en Vince Masuka terug in de prequelserie. Ook is er een nieuw personage in de vorm van Harry Morgans goede vriend en partner bij de politie, Bobby Watt.

Bekende personages


Dexter: Original Sin speelt zich af in 1991 in Miami. Dexter zelf wordt gespeeld door Patrick Gibson, Harry Morgan wordt gespeeld door Golden Globe-winnaar Christian Slater en Molly Brown is te zien als Debra Morgan.

Dexter komt stage lopen bij de politie van Miami en daar leert hij zijn nieuwe collega's kennen. Bekende gezichten keren terug in de prequelserie: Vince Masuka, Angel Batista en Maria LaGuerta.

Nieuwe castleden


Alex Shimizu speelt de forensisch analist Vince, die het prima vindt om zijn nieuwe stagiair Dexter rond te commanderen. James Martinez speelt Angel, die in 1991 een jonge, ambitieuze rechercheur is. Christina Milian is te zien als de eerste vrouwelijke rechercheur Maria LaGuerta Ten slotte is Reno Wilson gecast als een nieuw personage. Hij speelt de collega en goede vriend van Harry Morgan, Bobby Watt.



Dexter kun je streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Denk jij dat Dexter: Original Sin iets gaat toevoegen aan de reeks?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen