search
Nicole Kidman doet belofte over 'Big Little Lies': nu hopen dat ze die houdt
Series / Nieuws

Nicole Kidman doet belofte over 'Big Little Lies': nu hopen dat ze die houdt

De serie die eigenlijk maar één seizoen zou krijgen maakt zich op voor een heel nieuw hoofdstuk.

Hollywoodster Nicole Kidman heeft onlangs een update gegeven waarover alle Big Little Lies-fans ongetwijfeld verheugd zullen zijn. De actrice komt namelijk met de officiële bevestiging van het derde seizoen.

Tijdens een reünie-interview met haar co-ster Reese Witherspoon, vijf jaar na het einde van het tweede seizoen, liet Kidman weten dat er hard wordt gewerkt aan het derde seizoen. Ze gaf aan dat schrijfster Liane Moriarty bezig is met het verhaal.

Fans wilden al snel meer


Toen Big Little Lies in 2017 op HBO in première ging, werd het al snel een publiekstrekker. De serie, die gebaseerd is op het gelijknamige boek van Liane Moriarty, trok niet alleen fans van het boek aan, maar ook nieuwe kijkers die geboeid waren door het sterrenensemble en het boeiende verhaal.

Oorspronkelijk was de serie als miniserie gepland, omdat er slechts één boek was. Maar door het grote succes werd er een tweede seizoen gemaakt, waarbij Moriarty weer betrokken werd. Hoewel het tweede seizoen niet zo populair was als het eerste, bleek het nog steeds succesvol genoeg om HBO te doen nadenken over een derde seizoen.

Sterrencast en prijzenkast


Big Little Lies volgt vijf vrouwen in Monterey, Californië, die betrokken raken bij een moordonderzoek tijdens een schoolfeest. Het eerste seizoen had een indrukwekkende cast, waaronder Kidman, Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern en Zoë Kravitz, en werd lovend ontvangen door critici.



Sinds de release wist de serie maar liefst acht Emmy Awards in de wacht te slepen. Bekijk alle afleveringen van Big Little Lies op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Big Little Lies is een van de beste series in jaren

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen