search
Krijgt deze veelzijdige acteur uit 'Star Wars' eindelijk de prijs die hij verdient?
Series / Nieuws

Krijgt deze veelzijdige acteur uit 'Star Wars' eindelijk de prijs die hij verdient?

Acteur Dee Bradley Baker maakt al sinds jaar en dag deel uit van de franchise door maar liefst 22 personages in te spreken.

De nominaties voor de prestigieuze Emmy Awards moeten officieel nog bekendgemaakt worden, maar The Hollywood Reporter geeft alvast een schot voor de boeg.

De stemacteur Dee Bradley Baker kreeg eerder een Emmy-nominatie voor de rol van Klaus in de animatieserie American Dad. In de animatieserie Star Wars: The Bad Batch verzorgt hij de stemmen van maar liefst 22 personages.

Beste kandidaat


Star Wars: The Bad Batch gaat over een groep klonen die erin slaagt om Order 66 te weerstaan. Dit was een geheime programmering die het commando bevatte om alle Jedi's uit te moorden.

Deze groep heette Clone Force 99 werd ook wel de Bad Batch genoemd. De serie toont hun belevenissen in de vroege dagen van het Keizerrijk. Baker verzorgde maar liefst 22 stemmen. Mocht hij inderdaad genomineerd worden, dan is de rol van Crosshair de beste kandidaat.

Welverdiend


Deze kloon heeft een verhaallijn die door de gehele serie speelt, waarbij het personage worstelt met zijn eigen geschiedenis en zijn daden. Dit wordt waardig afgesloten in de finale-aflevering. Naast het goed geschreven verhaal heeft Baker deze rol uitstekend vormgegeven, waardoor een eventuele Emmy-nominatie welverdiend zou zijn.



Star Wars: The Bad Batch kun je streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Disney+ moet meer animatieseries als Star Wars: The Bad Batch maken

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen