search
Recensies 'Sweet Tooth' seizoen 3: top of flop?
Series / Nieuws

Recensies 'Sweet Tooth' seizoen 3: top of flop?

Seizoen 3 van Sweet Tooth ontvangt veel lof van critici op Rotten Tomatoes.

De Amerikaanse fantasyserie Sweet Tooth is gebaseerd op het gelijknamige stripboek van Jeff Lemire. De visie van Lemire is tot leven gebracht door Jim Mickle, maar is het laatste seizoen net zo populair als het stripboek?

Sweet Tooth vertelt het verhaal van de gebeurtenissen na de "The Great Crumble". Dit is een virus dat geleid heeft tot hybride baby's: half mens, half dier. De negenjarige Gus is half-mens, half-hert en besluit zijn moeder te zoeken na de trieste dood van zijn vader.

Rotten Tomatoes


Seizoen 1 werd beloond met een score van 86% en seizoen 2 met 97%. Onlangs is seizoen 3 uitgekomen en ook deze werd door de critici op Rotten Tomatoes zeer goed ontvangen. Zij hebben de serie namelijk beloond met een perfecte score van 100% (op het moment van schrijven).

Volgens criticus Felipe Rangel van Screen Rant zet seizoen 3 "de perfecte mix van een wereld vol verwondering en geweld" voort. Hierdoor eindigt seizoen 3 op een "zeer positieve manier".

Te weinig tijd


Critici hebben echter ook enkele minpunten. Zo schrijft Marco Vito Oddo van We Got This Covered dat seizoen 3 "niet genoeg tijd heeft om elk personage een goed afscheid te geven". Ondanks dat geeft de serie volgens de criticus wel antwoord op de meest brandende vragen, waardoor het seizoen een goed einde krijgt.



"Sweet Tooth is net zo zoet en scherp als suikerriet", aldus Sherin Nicole van RIOTUS. Ook krijgt de serie complimenten van verschillende critici voor het adapteren van een stripboek: "Striplezers zullen blij zijn", aldus Tessa Smith van Mama's Geeky.

Netflix


Alle seizoenen van Sweet Tooth zijn te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Sweet Tooth is helemaal niet zo goed als wordt gezegd

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen