search
Nu te zien op NPO Plus: de erg goed ontvangen serie 'The Chosen'
Series / Specials

Nu te zien op NPO Plus: de erg goed ontvangen serie 'The Chosen'

Ontdek spannende en verslavende series op NPO Start/ Plus, zoals de internationaal bekroonde The Chosen.

Er staan een heleboel leuke, spannende en verslavende series op NPO Start en NPO Plus. Het is soms een hele klus om een leuke serie te vinden. Hieronder vind je een lijst van vier goede series die te vinden zijn op NPO Start/ Plus.

The Chosen



Deze internationaal bekroonde serie op NPO Plus is bedacht door Dallas Jenkins. De serie heeft, op het moment van schrijven, een fantastische publieksscore van 95% op Rotten Tomatoes. De volledige financiering is door middel van crowdfunding geregeld.

The Chosen vertelt het verhaal van Jezus. Dit bekende verhaal is een moderne hervertelling vanuit het perspectief van de mensen om Jezus heen.



Everyone But Us



Everyone But Us heeft één seizoen dat te zien is op NPO Plus. De serie vertelt het verhaal van Hilma en Ola, een jong stel.

Zij willen graag een kind, maar ze raken niet zwanger. Al hun vrienden en familie denken de oplossing te weten en overspoelen hen met adviezen, terwijl het jonge stel alleen op hun ivf-behandeling wil focussen.



Rotown



Deze serie op NPO Start is een goede aanrader voor iedereen die van een goede komedieserie houdt. Deze humor wordt tot leven gebracht door onder andere Funda Müjde, Thuy Nguyen en Roziena Salihu.

In Rotown delen Aisha en Farah een appartement in Rotterdam. Ze proberen samen hun grootste angsten te overwinnen, maar dit gaat niet altijd even goed.



Beck



Beck is een Zweedse misdaadserie, gebaseerd op de boeken van Maj Sjöwall en Per Wahlöö. Peter Haber speelt het titulaire personage Martin Beck. De serie is uiteraard te streamen op NPO Plus.

Martin Beck is een echte antiheld. Hij is een inspecteur bij de Zweedse moordbrigade en is uitstekend in zijn werk. Bovendien is hij super intelligent en is hij beter dan al zijn collega's in het verhoren van verdachten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij al seizoenen van The Chosen gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen