search
De beste Netflix-serie volgens de IMDb krijgt een teaser trailer!
Series / Trailer

De beste Netflix-serie volgens de IMDb krijgt een teaser trailer!

In november keert Arcane terug, inclusief de stem van Hailee Steinfeld.

Eind 2021 verscheen op Netflix de animatieserie Arcane. Niemand wist van tevoren hoe goed deze 16+-serie ontvangen zou worden. Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat Arcane op de volle 100% en de IMDb noteert een waanzinnige 9,0 na 276 duizend stemmen.

Arcane heet voluit Arcane: League of Legends en speelt zich af in het universum League of Legends, een computerspel dat door Riot Games werd uitgebracht in 2009.

Seizoen 2


Een tweede seizoen kon niet uitblijven, maar het kostte Netflix, Fortiche en Riot Games drie jaar om deze op te leveren. In november keert de animatieserie terug voor het tweede en tevens laatste seizoen.

De onderstaande teaser trailer voor het nieuwe seizoen van Arcane laat gelijk al iets zien over hoe het verder gaat na de enorme cliffhanger aan het einde van seizoen 1. Uiteraard zien we personages als Jinx, Vi, Caitlin en Ekko.

Teaser trailer


Actrice Hailee Steinfeld levert weer de stem aan Violet "Vi". Andere stemmen zijn onder andere van Ella Purnell als Powder / Jinx, Reed Shannon als Ekko en Katie Leung als Caitlyn Kiramman. In november staat het nieuwe seizoen hier op Netflix.



De synopsis: Er heerst tweedracht tussen de zustersteden Piltover en Zaun. Een tweeling staat tegenover elkaar in een strijd van magische technologieën en tegenstrijdige overtuigingen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Arcane is een goede animatieserie, maar niet zo goed als wordt gezegd

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen