search
"Schokkend en bruut": Hoofdrolspeler over de hitserie 'Yellowjackets' die zeker nog niet iedereen kent
Series / Nieuws

"Schokkend en bruut": Hoofdrolspeler over de hitserie 'Yellowjackets' die zeker nog niet iedereen kent

Volgens een van de hoofdrolspeelsters hebben de makers komend seizoen genoeg in petto.

De mysterieuze, aangrijpende en vooral beklemmende hitserie Yellowjackets maakt zich op voor het derde seizoen en hoofdrolspeelster Christina Ricci belooft de fans dat komend seizoen extra schokkend wordt.

De actrice belooft een nieuw seizoen vol schokkende en verrassende elementen, plus een vleugje humor waar fans van de serie aan gewend zijn. Het derde seizoen verhoogt volgens Ricci de intensiteit van eerdere seizoenen en duikt dieper in de emotionele brutaliteit.

Fans krijgen waar ze op hopen


In een interview vertelt Ricci over het aankomende seizoen: "Dit seizoen wordt nog schokkender en verrassender dan de vorige seizoenen. Het wordt zeker bruut. Maar er is ook veel humor toegevoegd. Dus ik denk dat het gewoon heel erg Yellowjackets-achtig zal zijn."

Hoewel specifieke details over seizoen drie geheim worden gehouden, hint regisseuse Karyn Kusama naar een mogelijk verhaal over de onmiddellijke nasleep van de terugkeer van de tieners naar de beschaving.

Tieners in de rimboe


Yellowjackets is gecreëerd door Ashley Lyle en Bart Nickerson en dompelt kijkers onder in de ijzingwekkende nasleep van een vliegtuigcrash waarbij een meisjesvoetbalteam van een middelbare school strandt in de afgelegen Canadese wildernis.



De serie vertelt het verhaal in twee tijdlijnen: de traumatische jaren 90, direct na de crash, en het heden, waarin de blijvende littekens en zich ontvouwende mysteries waarmee de overlevenden decennia later te maken hebben, worden onthuld.

Bekijk alle afleveringen van Yellowjackets op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Yellowjackets is een van de betere series van dit moment

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen