search
Netflix heeft teleurstellende update over zijn 'Power Rangers'-plannen
Series / Nieuws

Netflix heeft teleurstellende update over zijn 'Power Rangers'-plannen

De streamingdienst trekt de keutel in en zal de serie niet langer maken.

[b]Netflix deed twee jaar geleden de grootse aankondiging dat ze werkten aan een nieuwe Power Rangers-serie, maar daar is nu slecht nieuws over naar buiten gekomen.


TV Line weet te melden dat de serie niet langer gemaakt zal worden door de streamingdienst en dat franchise-bezitter Hasbro Entertainment nu zoekt naar een nieuwe partij om de serie toch te kunnen maken.

Al dat werk voor niks


Jenny Klein (Daisy Jones & The Six, Supernatural) werd ingehuurd als showrunner. Zij zou samenwerken met Power Rangers-franchisehoofd Jonathan Entwistle aan de serie.

De oorspronkelijke Rangers-serie kwam uit in 1993, en werd gevolgd door behoorlijk wat spinoff-series en -films. De meest recente hiervan is de Netflix-film Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always, die vorig jaar verscheen.

Ultieme reboot


Toen de nieuwe serie werd ontwikkeld, werd deze gezien als dé mogelijkheid om de franchise een nieuwe start te geven. De bedoeling was dat er ook films zouden worden gemaakt.



De reboot-film uit 2016 zou trouwens compleet genegeerd worden. Die film kreeg redelijk goede kritieken, maar faalde op het gebied van opbrengsten.

Van Netflix naar...?


Nu is het afwachten welke studio of streamer interesse zal tonen in de langlopende franchise. Hier zullen we ongetwijfeld snel meer over gaan horen.

Het is overigens onduidelijk wat de reden is waarom Netflix heeft afgezien van het maken van de serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: De Power Rangers zijn vergane glorie

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen