search
De nieuwe 'Star Trek'-serie krijgt misschien wel de beste schurk ooit
Series / Nieuws

De nieuwe 'Star Trek'-serie krijgt misschien wel de beste schurk ooit

Deze Golden Globe-winnaar bleek een enorme 'Star Trek'-fan en treedt toe tot de cast.

Onlangs werd bekendgemaakt waar in de tijdlijn Star Trek: Academy zich af zal spelen. Het nieuwste castlid is zojuist aangekondigd en het blijkt om een prominente acteur te gaan.

Paul Giamatti heeft thuis een overvolle prijzenkast staan, met hierin onder andere drie Golden Globe Awards en een Prime Time Emmy Award. Hij was te zien in Billions, Downton Abbey, evenals de films Sideways en 12 Years a Slave. In Star Trek: Academy is hij onlangs gecast als de voornaamste antagonist.

Terugzien


De nieuwe spin-off speelt zich af in de 32e eeuw en gaat over de belevenissen van de kadetten op Starfleet Academy. Er is een reële kans dat we personages uit Star Trek: Discovery terug gaan zien. Ook heeft Oscarwinnares Holly Hunter een hoofdrol gekregen in de spin-off.

De showrunners Alex Kurtzman en Noga Landau zijn ongelooflijk enthousiast over het feit dat ze Giamatti hebben gestrikt. De veteraanacteur zal de voornaamste schurk spelen in het verhaal. De precieze inhoud van de rol is niet nader bekendgemaakt.

Enthousiasme


In een verklaring lieten ze het volgende weten: "Soms blijkt een van de grootste levende acteurs ook een enorme 'Star Trek'-fan te zijn. Het enthousiasme waarmee Paul zich op 'Star Fleet Academy' heeft gestort wordt geëvenaard door onze dankbaarheid. We zijn dolblij dat hij zich heeft aangesloten bij onze geweldige cast".

Hieronder is Giamatti te zien in zijn rol als Chuck in Billions:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Paul Giamatti in Star Trek! Wow!!

  • Ja, wow! Ik ben benieuwd

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, ben niet zo fan van de acteur

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen