search
Homelander-acteur uit 'The Boys' onthult wat we kunnen verwachten: "De eindstrijd komt er"
Series / Nieuws

Homelander-acteur uit 'The Boys' onthult wat we kunnen verwachten: "De eindstrijd komt er"

In een interview met ComicBookMovie onthullen 'The Deep' en 'Homelander' welke richting de serie uitgaat.

De eerste drie afleveringen van het vierde seizoen zijn inmiddels te bekijken op Prime Video. Inmiddels is bekend dat het om het op-één-na laatste seizoen van de satirische superheldenserie gaat. Chace Crawford (The Deep) en Antony Starr (Homelander) lichten een tipje van de sluier op.

De centrale vraag is natuurlijk wanneer we de eindstrijd tussen Billy Butcher (Karl Urban) en Homelander kunnen verwachten. Starr verzekert ons dat deze er gaat komen, maar de makers hebben een specifieke verhaallijn voor ogen.

Minder grote bedreiging


Het is logisch om aan te nemen dat Butcher, gezien zijn diagnose, voor Homelander een minder grote bedreiging vormt dan eerst. Verder richt de sociopathische Homelander zich voornamelijk op een politieke overwinning.

The Deep blijft trouw aan Homelander, maar dit is volgens Crawford niet zozeer uit loyaliteit. Crawford: "Op een verknipte manier is dit [The Seven] zijn familie. Hij heeft verder niks anders, dus doet hij domweg alles om Homelander maar tevreden te houden".

Andere opzet


Starr legt uit dat het vierde seizoen iets anders opgezet is dan het derde seizoen. Starr: "In het derde seizoen wilde Butcher hem [Homelander] openlijk vermoorden. Gelet op waar je naartoe wilt met je verhaal, volgt er een natuurlijke periode van 'afkoelen'. Wanneer deze twee elkaar weer tegenkomen dan zal het behoorlijk heftig zijn".



"Het staat vast dat het gaat gebeuren en dat die eindstrijd er gaat komen. Laat ik het zo zeggen: er is geen sprake van dat het níet gebeurt," besluit de acteur.

Waar te zien?


Seizoen 4 van The Boys is vanaf 13 juni te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Boys: beste superheldenserie ooit?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen