search
Gaat deze nieuwe 'body-swap'-serie op Netflix de wereld veroveren?
Series / Nieuws

Gaat deze nieuwe 'body-swap'-serie op Netflix de wereld veroveren?

Ontdek vijf essentiële weetjes voor optimaal kijkplezier van de Koreaanse serie Miss Night and Day.

Ben jij klaar om helemaal op te gaan in een magisch verhaal vol spanning en romantiek? Voordat je begint met het kijken van Miss Night and Day, zijn er vijf belangrijke dingen die je moet weten om optimaal te kunnen genieten van deze nieuwe Koreaanse hitserie:


Waar gaat de serie over?


Miss Night and Day volgt Lee Mi-Jin, een jonge vrouw die door een mysterieuze gebeurtenis elke ochtend wakker wordt als een 50-jarige vrouw. Overdag werkt ze onder de naam Im Soon als stagiair bij het Openbaar Ministerie, terwijl ze 's nachts terugkeert naar haar jonge zelf.

Ik kan de serie niet vinden?


Omdat de serie Zuid-Koreaans is willen de vertalingen van de titel nog wel eens verschillen. Wil je deze serie vinden, dan kan je proberen om ook op She's Different from Day to Night te zoeken.

Wie spelen er in de serie?


De hoofdrollen worden gespeeld door enkele van de meest geliefde acteurs in de Koreaanse dramawereld. Lee Jung-Eun speelt zowel Lee Mi-Jin als Im Soon, bekend van haar rol in Parasite. Choi Jin-Hyuk speelt de perfectionistische aanklager Kye Ji-Woong, herkenbaar van Emergency Couple. Jung Eun-Ji vertolkt Lee Mi-Jin in haar jonge jaren en is bekend van Cheer Up!.

Voor wie is deze serie?


Deze serie is perfect voor fans van romantische komedies met een vleugje mysterie, vergelijkbaar met Strong Woman Do Bong Soon en My Love from the Star. Als je geniet van verhalen met magische elementen en sterke karakterontwikkeling, dan is Miss Night and Day echt iets voor jou.

Is de serie te bingen?


Zeker weten! Miss Night and Day heeft 16 afleveringen van elk ongeveer 70 minuten. Als je de serie in één keer zou willen bingen, ben je ongeveer 18,5 uur bezig. Ideaal voor een weekend vol kijkplezier!



Mis deze betoverende serie niet! Miss Night and Day is vanaf 15 juni 2024 te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als je de trailer voor Miss Night and Day hebt gezien, denk je dan van: 'ja, die wil ik zien!'?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen