search
Bekritiseerde vierde seizoen van 'The Boys' gaat deze week verder op Prime Video
Series / Nieuws

Bekritiseerde vierde seizoen van 'The Boys' gaat deze week verder op Prime Video

De streamingdienst belooft komende week weer genoeg vermaak te hebben.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Nacho


Verschijnt op: Maandag 17 juni | Release: Seizoen 1 | Genre: Biografie / Komedie / Drama | Kijk op: Prime Video

Nacho vertelt het dramatische, maar komische verhaal van de echte mensen achter de porno-industrie, een sector die jaarlijks meer dan 500 miljoen euro in Spanje genereert. Het onthult hun menselijkheid en de hilarische levens die ze leiden.



The Boys


Verschijnt op: Donderdag 20 juni | Release: Seizoen 4 - aflevering 4 | Genre: Actie / Komedie / Misdaad | Kijk op: Prime Video

De wereld staat op de rand van de afgrond. Victoria Neuman nadert het Oval Office en zit onder de duim van Homelander die zijn macht versterkt. Butcher, die slechts maanden heeft, is Becca’s zoon verloren en zijn baan als leider van The Boys. Het team is zijn leugens zat. Nu de inzet hoger is dan ooit, moeten ze een manier vinden om samen te werken en de wereld te redden voor het te laat is.



The GOAT


Verschijnt op: Donderdag 20 juni | Release: Seizoen 1 - aflevering 9 | Genre: Reality-TV | Kijk op: Prime Video
Daniel Tosh verwelkomt 14 reality-supersterren in een hilarische, met drama gevulde nieuwe competitiewedstrijd waar zowel de sterken als de volstrekt onnozelen kunnen overleven! Elke week zullen vrijgezellen, huisvrouwen, Food Network-sterren en Shahs of Sunset het tegen elkaar opnemen, en elkaar elimineren, totdat één persoon wordt gekroond tot de grootste aller tijden van de realitytelevisie.



Overige series nieuw op Prime Video


Hieronder de overige series die deze week op Prime Video verschijnen.

21 juni: Who Killed Him? (seizoen 1 - aflevering 6) - Misdaad / Drama - Serie geïnspireerd door de onopgeloste moord op de Mexicaanse tv-presentator Paco Stanley in 1999. Door de gezichtspunten van de zes mensen die het dichtst bij hem stonden, wordt het verhaal achter de schermen onthuld waarbij roem, verraad en buitensporigheid naar verschillende verdachten wijzen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen