search
'The Walking Dead': Slechts 4 personages bleven 100 afleveringen in leven
Series / Specials

'The Walking Dead': Slechts 4 personages bleven 100 afleveringen in leven

Wie waren er in ten minste 100 afleveringen van 'The Walking Dead' te zien?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In The Walking Dead bleven er maar weinig personages gespaard. Het is uiteindelijk toch een serie over een zombie apocalypse. Ben je benieuwd welke personages in meer dan 100 afleveringen te zien waren? Dat is voor je uitgezocht.

The Walking Dead is een horrorserie waarvan het eerste seizoen in première ging in 2010. De serie liep voor maar liefst 11 seizoenen, tot het einde in 2022. Sindsdien zijn er verschillende spin-offs uitgekomen, waaronder The Ones Who Live en Dead City.

Minder dan je denkt


Uiteindelijk overleefden slechts vier personages de gehele serie: Rick, Morgan, Daryl en Carol. Zij verschenen echter niet allemaal in meer dan 100 afleveringen. Dat aantal is echt nog kleiner dan je misschien zou verwachten.

Morgan (Lennie James) heeft de serie dan wel overleefd, maar was aan het begin van de serie een lange tijd afwezig. Hij was in totaal in slechts 36 afleveringen te zien. Hij hoort dus niet in deze lijst thuis.

Daryl en Carol


De rest van de overgebleven personages wel. Maggie Rhee (Lauren Cohan) was vanaf seizoen 2 te zien in 106 afleveringen. En ondanks het feit dat Rick Grimes (Andrew Lincoln) de serie in seizoen 9 verliet, verscheen hij door zijn hoofdrol toch in maar liefst 111 afleveringen.



Nu zijn we aangekomen bij de twee personages die gedurende de serie in de meeste afleveringen te zien waren. Dat zijn Daryl (Norman Reedus) en Carol (Melissa McBride). Zij waren twee hoofdpersonages die The Walking Dead nooit hebben verlaten, dus is dat ook eigenlijk vrij logisch.

Winnaar


Carol kwam voor in 125 afleveringen. En de winnaar is Daryl, die in 148 van de 177 afleveringen van The Walking Dead verscheen. Michonne (Danai Gurira) en Rosita (Christian Serratos) haalden de lijst bijna, met respectievelijk 96 en 94 afleveringen.

Bekijk The Walking Dead op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij een Walking Dead-fan sinds aflevering 1

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen