search
Nieuw seizoen 'Superman & Lois' gaat knallend van start
Series / Nieuws

Nieuw seizoen 'Superman & Lois' gaat knallend van start

Elizabeth "Bitsie" Tulloch deelt een plaagstootje uit tijdens een panel bij de Superman Celebration.

Het laatste seizoen belooft een waardig afscheid te worden. De populaire serie trekt volgens Tulloch alles uit de kast voor een memorabel afscheid.

Het slotseizoen lijkt dus het nodige in petto te hebben voor de liefhebbers. Daarnaast zal de eerste aflevering behoorlijk gewaagd zijn, volgens de actrice.

Lef


Tulloch liet een hint vallen over de eerste aflevering. Tulloch: "Het is behoorlijk emotioneel. Ze hebben het op een verhaal uit de strips gebaseerd en het getuigt van behoorlijk wat lef. Helemaal als je bedenkt dat ze het in de eerste aflevering hebben verwerkt".

De DC-serie werd in de Verenigde Staten door de zender CW gemaakt, maar ondanks de populariteit komt deze tot een einde. De kosten zouden te hoog zijn voor het netwerk.

Echtpaar


Hiermee komt een einde aan het verhaal waarin Superman (Tyler Hoechlin) en Lois (Elizabeth Tulloch) getrouwd zijn en in Smallville wonen. Het echtpaar heeft twee zoons, Jonathan (Jordan Elsass en Michael Bishop) en Jordan (Alex Garfin). Het laatste seizoen van [Superman & Lois wordt in de VS in de herfst verwacht.

Bekijk op instagram


Je kunt Superman & Lois streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Superman & Lois stopt er binnenkort mee... Balen?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen