search
Ben je klaar met 'Grey’s Anatomy'? Start dan ook met deze hitserie op Netflix
Series / Featured

Ben je klaar met 'Grey’s Anatomy'? Start dan ook met deze hitserie op Netflix

Deze serie op Netflix is de perfecte aanrader voor fans van Grey’s Anatomy.

Het Amerikaanse drama Grey’s Anatomy is al 20 seizoenen lang een favoriet van veel kijkers. Ben je een superfan en heb je alle afleveringen al eens gezien? Dan ga je gegarandeerd ook genieten van deze serie.

Een goede aanrader voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van Grey’s Anatomy is New Amsterdam. Beide series gaan over het hectische werk in de drukste ziekenhuizen.

New Amsterdam


Dit medisch drama is gebaseerd op het boek Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital van schrijver Eric Manheimer. Eind 2018 ging het eerste seizoen in première en al in februari 2019 werd New Amsterdam vernieuwd voor een tweede seizoen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Ryan Eggold (The Young and the Restless), Janet Montgomery (Human Target), Freema Agyeman (The Carrie Diaries) en Jocko Sims (Dawn of the Planet of the Apes).

Het plot


In New Amsterdam staat Dr. Max Goodwin (Eggold) centraal. Hij is de nieuwe medisch directeur van één van de oudste ziekenhuizen in Amerika.



Het is aan hem om dit ziekenhuis te veranderen van een kille naar een gastvrije en veilige plek. Ook krijgt hij de taak om de beste zorg te bieden aan alle patiënten.

Netflix


Op Netflix zijn vier seizoenen van New Amsterdam te streamen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kijk jij zowel naar Grey’s Anatomy als New Amsterdam?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen