search
Derde seizoen Netflix-hit 'Squid Game' stiekem gefilmd?
Series / Nieuws

Derde seizoen Netflix-hit 'Squid Game' stiekem gefilmd?

In december komt het tweede seizoen van Squid Game uit, maar de makers zouden ook al een derde seizoen klaar hebben liggen.

We wisten al een tijdje dat het tweede seizoen van Netflix-hit Squid Game in december dit jaar beschikbaar zal worden gesteld door de streamingdienst, maar er schijnt meer goed nieuws op komst te zijn

Via Soompi werd gemeld dat de opnames van het tweede seizoen onlangs werden afgerond met een groots feest dat werd gevierd in Gapyeong (ongeveer een uur van hoofdstad Seoul).

Veel Squid Game op komst


Iemand die bij dat feest aanwezig was, hoorde op dat feest dat er een tweede én derde seizoen zou zijn gefilmd. Om precies te zijn is er één lang verhaal gefilmd, dat in seizoen 2 en 3 wordt opgesplitst.

Daarnaast zou het zo zijn dat seizoen 2 zal bestaan uit zes afleveringen en seizoen 3 uit zes of zeven afleveringen. Voor fans is misschien nog wel het mooiste nieuws dat er niet veel tijd tussen de twee seizoenen zal zitten.

Netflix reageert vaag


Netflix heeft overigens gereageerd op het bericht van Soompi met de volgende, ietwat vage, verklaring:



"We zijn in de laatste fase van onze voorbereidingen voor de release van Squid Game seizoen 2. We kunnen nog niks definitiefs zeggen over seizoen 3."

Megahit voor Netflix


Waarom Netflix vaag is, is omdat het zomaar zou kunnen dat deze 12 of 13 afleveringen als Part 1 en Part 2 worden uitgebracht met een aantal weken ertussen. Dit werd eerder gedaan bij het vierde seizoen van Stranger Things.

Het eerste seizoen van Squid Game, dat bestaat uit negen afleveringen, geldt nog steeds als de meest bekeken serie ooit op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Nog meer Squid Game: laat maar komen!

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen