search
Nieuwe thrillerserie 'Presumed Innocent' met Jake Gyllenhaal: kijken of skippen?
Series / Nieuws

Nieuwe thrillerserie 'Presumed Innocent' met Jake Gyllenhaal: kijken of skippen?

De nieuwe serie Presumed Innocent ontvangt positieve beoordelingen van zowel critici als kijkers.

Schittert Jake Gyllenhaal in een nieuwe parel of is zijn nieuwe serie het kijken niet waard? Critici op Rotten Tomatoes hebben de nieuwe Presumed Innocent gekeken en hun eerlijke mening gegeven.

Presumed Innocent is een Amerikaanse thriller en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Scott Turow. De serie vertelt het verhaal van de aanklager Rusty Sabich (Gyllenhaal). Wanneer één van zijn collega's vermoord wordt, is hij de hoofdverdachte.

Rotten Tomatoes


In 1990 is het boek al verfilmd met Harrison Ford in de hoofdrol. Deze film was een enorm succes, maar de nieuwe serie wordt ook goed ontvangen. Critici geven Presumed Innocent namelijk een score van 77%, terwijl de kijkers de serie belonen met een score van 85% (op het moment van schrijven).

Uiteraard zijn er enkele critici die de serie vergelijken met de film. Zij zeggen dat de serie minder goed is en niet zo origineel als de film. Aan de andere kant zijn er ook veel critici die de serie prijzen.

Een nieuwe versie


Zo prijst Eric Maxwell van LA Weekly/Village Voice de cast: "Hoewel het verhaal van een familieman met een duister geheim een ​​cliché concept is, wordt deze recente versie van Presumed Innocent dankzij de cast naar nieuwe hoogten getild."



Bovendien zijn de personages beter uitgewerkt in deze nieuwe adaptatie. "[V]ooral Barbara, die door Ruth Negga met bovenmenselijke diepgang wordt gespeeld", aldus Radheyan Simonpillai van Globe and Mail.

Apple TV+


Ben je benieuwd naar deze nieuwe versie van Presumed Innocent? Stream de serie dan op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij vertrouwen in Presumed Innocent met Jake Gyllenhaal?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen