search
De eerste recensies over 'Billy the Kid' seizoen 2: kijken of skippen?
Series / Nieuws

De eerste recensies over 'Billy the Kid' seizoen 2: kijken of skippen?

Kijkers zijn dolenthousiast over het tweede deel van seizoen 2 van Billy the Kid.

Sinds Yellowstone en prequels 1883 en 1923 is het genre van de western weer super populair. Sinds deze series uit zijn, worden er steeds meer series gemaakt die zich afspelen in het wilde westen. Wat hebben kijkers te zeggen over het tweede deel van seizoen 2 van de western Billy the Kid?

Billy the Kid kwam in 2022 uit en een jaar later was de serie al vernieuwd voor een tweede seizoen. Deze serie vertelt het verhaal van de Amerikaanse outlaw Billy the Kid. Hij is van Ierse afkomst maar wil een cowboy worden. Hij moet zich echter eerst bewijzen voordat hij zichzelf zo mag noemen.

Rotten Tomatoes


Hoewel de critici niet zo enthousiast waren over seizoen 1, waren de kijkers op Rotten Tomatoes waren dat wel. Zij gaven de serie een score van 82%. Seizoen 2 verplettert echter deze score met 96% (op het moment van schrijven).

"Tom Blyth is een uitstekende keuze voor Billy Bonney", aldus 'Ry V'. De kijker vervolgt dat de serie niet altijd even historisch accuraat is, maar dat dat niets wegneemt van het kijkplezier.

Zeer intrigerend


Ook 'isa e' is tevreden met deel 2: "Solide vervolg tot nu toe, Jessie Evans is een goede acteur.Het enige kritiekpunt is dat de nachtscènes te donker zijn, waardoor het moeilijk te zien is wat er gebeurt."



Het is dus duidelijk! Kijkers zijn dolenthousiast over het tweede deel van seizoen 2. Billy groeit in de serie op, waardoor hij door meerdere acteurs wordt gespeeld. Het lukt hen stuk voor stuk om de essentie van dit personage over te brengen.

Apple TV+


Ben je benieuwd geworden naar deze cowboy? Stream dan Billy the Kid op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij het eerste seizoen van Billy the Kid gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen