search
De dood van dit 'Grey's Anatomy'-personage zag zelfs de grootste fan niet aankomen
Series / Specials

De dood van dit 'Grey's Anatomy'-personage zag zelfs de grootste fan niet aankomen

Er hebben veel sterfgevallen plaatsgevonden in 'Grey's Anatomy', maar dit was toch wel de schokkendste.

Er zijn door de jaren heen talloze personages voorbij gekomen in Grey's Anatomy. Een groot aantal daarvan is ook gestorven in de serie, al hebben sommige sterfgevallen meer impact dan andere. Deze dood zag helemaal niemand aankomen.

Grey's Anatomy is een medische dramaserie die al sinds 2005 bezig is. De serie heeft inmiddels al 21 seizoenen, waarvan het meest recente onlangs op Disney+ verscheen.

George


Aan het einde van seizoen 5 waren er een paar grote verhaallijnen die nog tot een einde moesten komen. De kijkers waren gefocust op het feit dat Izzie (Katherine Heigl) kon sterven aan kanker en dat George (T.R. Knight) het leger in zou gaan.

George was in dat seizoen nog niet erg veel voor gekomen, dus maakten de meeste fans zich in eerste instantie geen zorgen toen hij ook niet veel in de finale te zien was. Er was dan ook geen enkele reden om hem te verbinden aan een nog ongeïdentificeerd slachtoffer van een busongeluk.

Busongeluk


Dat slachtoffer was compleet onherkenbaar geworden door het ongeluk. Het duurde tot hij "007" in de handpalm van Meredith (Ellen Pompeo) schreef dat het personeel en de kijkers erachter kwamen dat dit slachtoffer George was.



Aan het einde van de finale was Izzie nog in leven, maar George was gestorven. Dit was hoe dan ook een van de meest schokkende doden in de serie, die fans van tevoren nooit hadden kunnen voorspellen.

Slechte communicatie


In een interview met EW onthulde Knight de reden voor zijn vertrek. De communicatie met showrunner Shonda Rhimes verliep niet altijd soepel. Bovendien had een van zijn collega's een homofobisch scheldwoord richting hem gebruikt.

In seizoen 17 keerde George gelukkig kort terug voor een droomscène. Bekijk Grey's Anatomy op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Grey's Anatomy of Gossip Girl?

  • Grey's Anatomy

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Gossip Girl

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen