search
NPO Start: Kijk als eerste 7 nieuwe afleveringen: van 'Opsporing Verzocht' tot 'Meisjes van de goede herder'
Series / Nieuws

NPO Start: Kijk als eerste 7 nieuwe afleveringen: van 'Opsporing Verzocht' tot 'Meisjes van de goede herder'

Het EK staat deze week in het middelpunt van de NPO, maar er blijft nog genoeg anders te ontdekken.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Meisjes van de goede herder


Verschijnt op: Maandag 17 juni | Release: Seizoen 1 - aflevering 3 | Genre: Documentaire | Kijk op: NPO Start

In vijf tehuizen in Nederland, de kloosters van de Goede Herder, werden van 1860 tot 1978 20.000 meisjes met een moeilijke jeugd opgevangen. Britta Hosman reist met Lies Vissers, Joke de Smit en R. Riet stad en land af om te reconstrueren wat zij en alle anderen tijdens hun jeugd hebben meegemaakt.



Opsporing Verzocht


Verschijnt op: Dinsdag 18 juni | Release: Seizoen 24 - aflevering 23 | Genre: Reality-TV / Misdaad | Kijk op: NPO Start

In samenwerking met politie, justitie en de kijkers thuis worden criminelen opgespoord. Als er aanhoudingen zijn, wordt de uitzending geblokkeerd. Actuele opsporing met Anniko van Santen.



Au Pairs


Verschijnt op: Dinsdag 18 juni | Release: Seizoen 6 - aflevering 5 | Genre: Avontuur / Drama / Familie | Kijk op: NPO Start

Vier jongeren vertrekken naar het buitenland voor het avontuur van hun leven: ze gaan drie maanden aan het werk als au pair. Naast de dagelijkse zorg voor kinderen streven ze allemaal hun eigen dromen en verlangens na. Hoe houden zij zich ver van hun vertrouwde omgeving staande?



Overige series nieuw op NPO Start


Hieronder de overige series die deze week op NPO Start verschijnen.

17 juni: Plakshot (seizoen 6 - aflevering 6) - Komedie - In het satirische programma Plakshot geeft Roel Maalderink met straatinterviews, sketches en parodieën zijn blik op de actualiteit én legt hij de absurditeit van de media bloot.

17 juni: Makkelijk Scoren (seizoen 1 - aflevering 6) - Sport / Komedie - Satirisch sportprogramma waarin Tex de Wit, Jonathan van het Reve en Diederik Smit in hoog tempo de sportweek doornemen. Met uiteraard volop aandacht voor de rafelranden van de sport: commentatoren, supporters, scheidsrechters die het verkeerd zien, de geschiedenis, de toekomst en steeplechase.

21 juni: Oases (seizoen 3 - aflevering 1) - Informatief / Documentaire - Kefah Allush bezoekt Farafra, een oase in de Egyptische woestijn. Vroeger stroomde het water hier zonder hulp van pompen de grond uit. Tegenwoordig moeten de boeren van Farafra hun putten steeds dieper graven om het grondwater te bereiken. Wat is er aan de hand in deze oase?

22 juni: Ondertussen aan de Hofvijver (seizoen 3 - aflevering 2) - Informatief / Documentaire - Splinter Chabot volgt gedurende de jaren van de renovatie van het Binnenhof de ontwikkelingen op de voet. Het is een plek met 800 jaar politieke geschiedenis, vol met verhalen. De hoofdrolspelers uit ons politieke centrum delen met Splinter culturele, parlementaire en kunsthistorische anekdotes.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: ik ben van plan om mijn reguliere tv-abonnement op te zeggen

  • Eens / Al gedaan

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Voorlopig nog niet

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen