search
De emoties lopen hoog op in de nieuwe Netflix-hitserie vol spanning en sensatie: nu in de top 10
Series / Nieuws

De emoties lopen hoog op in de nieuwe Netflix-hitserie vol spanning en sensatie: nu in de top 10

Het nieuwe seizoen van Tour de France: Au cœur du peloton staat nu online.

Vorig jaar verscheen het eerste seizoen van de docuserie Tour de France: Au cœur du peloton alias Tour de France: Unchained. Net als een docuserie als Formula 1: Drive to Survive doet de serie het goed bij het publiek. Op de IMDb staat de Tour de France-serie op een uitstekende 8,2.

Sinds afgelopen woensdag staat het nieuwe seizoen op Netflix en op dit moment op de achtste plaats in de Netflix Top 10. Het blijkt dat de serie opnieuw goed wordt bekeken.

Seizoen 2
Zoals te verwachten staat de Tour de France van 2023 in de spotlight en kijken we hoe de teams en de individuele renners omgaan met de stress en emoties die gepaard gaan met de successen en tegenvallers tijdens de vele etapes.

Zoals te verwachten zit er de nodige spanning verwerkt in de reeks en die werkt vaak goed. Overigens was er vorig jaar kritiek op de serie, onder andere van Wout van Aert van Team Jumbo-Visma. "Het is nogal verontrustend dat er in de documentaire verhalen zijn verwerkt die niet hebben plaatsgevonden. Voor mij is de serie gericht op senstatie," zei van Aert in gesprek met Sporza in 2023.

Nu te zien
Netflix omschrijft de serie als volgt: "Deze serie volgt meerdere teams wielrenners over hoge toppen en door diepe dalen tijdens hun deelname aan de meest slopende wielerwedstrijd ter wereld." Je bekijkt het tweede seizoen van Tour de France: Au cœur du peloton nu op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als jij deze docuserie volgt, wat zeg jij eerder: prima vermaak of te sensationeel?

  • Prima vermaak

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Te sensationeel

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen